Archiv příspěvků 2011 – 2022

Přelaďte si přijímače, jedeme dál!

Vážení čtenáři Glossaria, nastala chvíle, kdy se musíme se současnou podobou časopisu nevratně rozloučit. K tomuto rozhodnutí jsme dospívali delší dobu a vedlo nás k němu několik důvodů. Tím prvním je skutečnost, že design časopisu za dvanáct let zastaral.  Další ranou pro současnou neudržitelnou situaci bylo překlopení domény wigym.cz do nového PHP na jaře loňského roku. Neptejte se nás na detaily, ale výsledkem této změny bylo vypadnutí náhledových obrázků z úvodní stránky. Stávající Glossarium nebude již od 1. února 2023 přinášet nové příspěvky. Dosavadní podoba časopisu se tak stane svědectvím o několika generacích studentů, které propadly žurnalistice a předávaly si od roku 2011 štafetový kolík.

Novou podobu časopisu najdete na tomto odkaze. Redesign Glossaria uvítají především ti, kteří čtou příspěvky z mobilních telefonů. Stránky jsou adaptabilní a majitelům chytrých krabiček nabízejí větší čtenářský komfort.

Glossarium 2011-2023 v číslech: 

  • 693 publikovaných příspěvků
  • 126717 zhlédnutí
  • na osm desítek redaktorů a autorů
  • v prestižní soutěži Školní časopis roku se Glossarium pravidelně umisťovalo na prvních třech příčkách v kategorii e-zin

 

 

 

Tagged as: , ,

Komentáře nejsou povoleny.