Archiv příspěvků 2011 – 2022

Lednový den otevřených dveří již tuto středu

Plakát dne otevřených dveří

Plakát dne otevřených dveří

Wichterlovo gymnázium, legenda mezi středními školami, vás zve na svůj den otevřených dveří, jenž se bude konat 14. ledna 2015 od 14:00 do 18:00 hodin. Máte poslední možnost si v tomto školním roce prohlédnout chodby, učebny, jídelnu i ostatní prostory našeho ústavu. Ve vestibulu na vás budou čekat průvodci, pečlivě vybraní a vyškolení studenti, kteří budou vašimi průvodci napříč školou a rádi zodpoví všechny položené otázky.

Stejně jako v minulých letech budete mít možnost si s vedením školy promluvit o přijímacím řízení nebo studiu na naší škole. V každé učebně na vás navíc budou čekat studenti spolu s profesory, aby představili předmět, který zastupují, a také zodpověděli vaše případné dotazy.

Ale co je nejdůležitější! V multimediální učebně, která se nachází ve třetím patře, se na vás budou těšit zástupci redakce Glossaria. Můžete si s námi promluvit o obsahu časopisu, naší správě či o čemkoliv jiném.

Z vlastních zkušeností vám návštěvu Wigymu můžeme jen doporučit. Pokud alespoň trochu uvažujete, že si na naše gymnázium podáte přihlášku, rozhodně vám jen pomůže se seznámit se zdejším prostředím. A pokud tak neuvažujete, přijďte také, třeba začnete.

Tagged as: , , , , ,

Přidejte svůj komentář

Please note: comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.