Archiv příspěvků 2011 – 2022

Oběd podle akademika Heyrovského

Antokyany

/Zdroj: osel.cz/

„Au! Ta spodní byla moje“

„Nestrkejte se, jo?“

„Sorry, no – ,“ ozývá se ze zástupu vyhladovělých studentů dychtivě se klikatících před výdejním okénkem. Svůj názor na kvalitu odebírané stravy nám ochotně poskytl Vladimír Hladový, student 9. A.

„No, … už jen proniknout do blízkosti okénka vyžaduje trochu kumštu.  Nejlepší je mít nějaké známosti, v nejhorším případě využívám své znalosti bojových sportů. To ale jen výjimečně.  Co se týče vydávaného materiálu, jsem naprosto spokojen. Roztok antokyanů jsem ve včerejším červeném zelí detekoval na první pohled. Já na ty akademiky ze Střední průmyslové školy chemické Josefa Heyrovského nedám dopustit.“

Přidejte svůj komentář

Please note: comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.